The Reconnection

De Reconnection sessie van Patricia versnelt de spirituele en persoonlijke evolutie door opnieuw verbinding te maken met het universum voor de vernieuwing van menselijke lichaamsfuncties.

Wat is De Reconnection?

De Reconnection gebruikt dezelfde helende frequenties als Reconnective Healing, maar met een specifiek doel voor ogen: om je persoonlijke en spirituele evolutie te versnellen door je opnieuw te verbinden met de volheid van het universum. De Reconnection is een versnelde uitwisseling van energie , licht en informatie gevonden in de Reconnective Healing Frequencies.

Het is een gerichte formatie om drie systemen met elkaar te verbinden: de leylijnen van onze planeet, de meridiaanlijnen van het menselijk lichaam en het universele energieraster. De Reconnection is een once-in-a-lifetime ervaring die ons terugbrengt in een tijdloos systeem van intelligentie. De Reconnection brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen met zich mee die ons opnieuw verbinden op een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van intelligentie, een paralleldimensionaal systeem dat de basisenergie trekt voor de vernieuwingsfuncties van het menselijk lichaam.

Voordelen van The Reconnection

De Reconnection brengt ons in de volheid van onze oorspronkelijke verbinding met het universum, een gevoel van verbinding met ons Hogere Zelf en de kosmos.

 

De Reconnection repareert en reconstrueert de strengen van het DNA en brengt multidimensionaal bewustzijn.

 

De Reconnection resultaten in een onmiddellijke diepe staat van kalmte en gelukzaligheid, met misschien (nog) meer energie en vitaliteit.

 

Het helpt om een sneller herstel na een verwonding of operatie te bereiken,  en heeft een positieve invloed bij chronische pijn.

 

Het brengt duidelijkheid van het juiste levenspad, verhoogt de intuïtie en leidt tot diepzinnige spirituele ervaringen en Bewustzijn.

 

De Reconnection versterkt het immuunsysteem, geneest emotionele pijn en verhoogt het zelfvertrouwen en zelfrespect.

 

 

Testimonial


En uit ervaring kan ik spreken dat dit bij mij op meerdere gebieden meer dan succesvol is geweest. Door de krachtige sessies bij Patricia heb ik bijzondere resultaten weten te bereiken en progressie kunnen boeken. Dat kan zowel op zakelijk gebied, privé of in de sport.


Elmar van Deijck
Bedrijfskundig adviseur Metis, bedrijfsprocessen optimaliseren, MKB, strategie, Soccersystem, ISO, VCA