Mindpower Mindlink

MindLINK

MindLINK behandeling – test  voor het opsporen en behandelen van de psychische blokkaden achter de meest uiteenlopende problemen zoals: het opsporen van de oorzaken van leerproblemen en concentratiestoornissen, ontwenningsverschijnselen bij stoppen met roken, alle typen fobieën zoals vliegangst, angst voor spinnen, water, ondersteuning bij afvallen, coachen en persoonlijkheidsontwikkeling van werknemers en sporters, opheffen van motivatieproblemen, verbeteren van het prestatievermogen en de creativiteit, ontwikkeling van persoonlijke successtrategieën, oplossen van trauma´s (bijvoorbeeld geboortetrauma) en beroepsgerelateerde stresstoringen zoals vermoeidheids klachten ,karakterverandering, tandenknarsen en nog veel meer.

 

Wat is MindLINK?

Is het mogelijk dat ouders, opvoeders, onze eigen ervaringen, positieve gevoelens en persoonlijke omstandigheden door communicatie negatief programmeren?

We weten allemaal dat zinnen als “dit lukt je niet”, “je bent het niet waard”, “ik houd niet van je” ons negatief beïnvloeden. Deze negatieve zinnen kunnen verankerd en geprogrammeerd zijn in ons onderbewuste en zo erg dat het ons onderbewuste ontoegankelijk maakt voor rationele correcties, ze werken als blokkades en deze verhinderen onze zintuigen voor een eventuele positieve correctie.

Deze geblokkeerde emoties verminderen onze mentale stabiliteit en onze tolerantie voor stress. Stress, ergernissen en overbelasting kunnen van invloed zijn op ons geestelijk en lichamelijk welzijn.

Veel mensen staan onder een enorme druk en beginnen steeds meer en meer gevoeliger te reageren op de gevolgen van ons milieu (leef omgeving). Externe factoren, zoals stress, ergernissen, geluiden, of Electro – smog (GSM, UMTS, DECT, WiFi, Bluetooth etc.) zijn van invloed op ons lichaam, ons welzijn, onze efficiëntie en uiteindelijk onze gezondheid.

MindLINK Technologie

Nieuwe energie opdoen en uzelf actief beschermen tegen stress!

MindLINK kan bijdragen aan het verbeteren van uw innerlijke systeem en heeft dus een harmoniserend effect.

MindLINK kan ons helpen compenseren tegen negatieve milieu-stress en emotionele kwetsbaarheid op een eenvoudige manier.

Op deze wijze kan een stabilisatie van ons lichaam, een verhoging van de efficiëntie en een tolerantie voor stress worden bereikt.

MindLINK werkt via gepatenteerde geregistreerde zender technologie op basis van Tesla spoelen. Deze spoelen transformeren informatie bestaande uit (muziek, affirmaties en geluiden uit de natuur) via specifieke spoelen in het zogenaamde MIND (bewustzijn) – velden. Door te testen met informatie uit de MindLINK database  zal er een reflex optreden, deze informatie komt uit de “innerlijke wijsheid” van de cliënt. Deze reflex geeft aan de therapeut inzicht welk probleem de hoogste prioriteit heeft. Door het testen van inwendige resonanties en de koppeling daarvan aan individueel bijpassende affirmaties kunnen problemen worden opgelost. Hiervoor zijn minimale impulsen voldoende voor een maximaal effect. Het productieve en creatieve potentieel kan beter worden benut: vitaliteit en levensvreugde blijven behouden en een vroegtijdige vermindering van het prestatievermogen, slechte concentratie, gebrek aan energie, vermoeidheid en levenslust worden voorkomen of kunnen met eenvoudige middelen worden opgeheven.

MindLINK is ontwikkeld door Dr Johann Lechner voor meer info www.mindlink.info