Reconnective Healing®

Wat is Reconnective Healing?

 

Reconnective Healing is een terugkeer naar een optimale balans. Het is het resultaat van interactie met het volledig uitgebreide Reconnective Healing-spectrum van frequenties dat bestaat uit energie, licht en informatie. Het is tastbaar, meetbaar … je kunt het echt voelen. Reconnective Healing overstijgt traditionele energiehealingstechnieken volledig, omdat het ons in staat stelt om los te laten van het concept en de benadering van de techniek zelf.

Zoals de ontdekker van Reconnective Healing zegt: “Als je geluk hebt, zal je genezing komen in de vorm die je verwachtte; als je echt geluk hebt, zal je genezing kom in een vorm waar je nog niet eens aan hebt gedacht, een die het universum speciaal voor jou in gedachten heeft “.

Terwijl de wetenschap blijft onderzoeken hoe het universum werkt, is Reconnective Healing bevestigd en gedocumenteerd in meer dan een dozijn internationale studies. Wanneer Reconnective Healing Frequenties meegaan met ons energielichaam, stralen en trillen we op een hoger lichtniveau. Er is aangetoond dat dit ons DNA herstructureert, wat resulteert in de emissie van meetbaar hogere niveaus van bio-fotonisch licht. Professor Emeritus Dr. William Tiller van Stanford zegt dat wanneer informatie die door de Reconnective Healing Frequenties wordt gebracht, wordt geïntroduceerd, dit samenhang en orde schept. Met andere woorden, meer harmonie en balans in ons.

 

Voordelen van Reconnective Healing:

 

Reconnective Healing verbindt ons opnieuw met de volheid van het universum wanneer het ons weer verbindt met de volheid van onze wezens en van wie we zijn.

 

Het is een tastbare en duidelijk meetbare vorm van genezing en kan door het lichaam worden ervaren zonder fysiek aangeraakt te worden.

 

Reconnective Healing heeft positieve veranderingen in je DNA tot gevolg.

Reconnective Genezing werkt zeer goed over lange afstanden is mijn ervaring door de jaren heen.

 

 

Link naar Youtube filmpje Eric Pearl: