Reconnective Healing®

Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is vaak een levensveranderende ervaring die gebruik maakt van nieuwe frequenties die heling toestaat op alle niveaus zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel.

Reconnective Healing® is vaak een levensveranderende ervaring die gebruik maakt van nieuwe frequenties die heling toestaat op alle niveaus zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Bij Reconnective healing® worden we herverbonden (ge-reconnect) met de bron van ons wezen, de perfecte intelligentie van het universum. Reconnectie Healing® is bij elke klacht of situatie toepasbaar en ondersteunbaar bij elk proces. Een healing sessie is geschikt voor jong en oud en kan ingezet worden bij zeer uiteenlopende klachten. Het zelfgenezend vermogen, dat in ieder levend wezen aanwezig is, wordt extra gestimuleerd.

Ook in geval van ernstige ziekte kan een Reconnective Healing® aanzienlijke verlichting of verbetering geven.

Hoe en wat voor healing er precies plaatsvindt verschilt per individu. Deze frequenties van energie, licht en informatie kunnen een hoge mate van helende werking hebben op ieder niveau van de mens.

Reconnective Healing® is goed bruikbaar om aan een bepaalde klacht te werken.

Gemiddeld zijn er één tot drie sessies nodig, de energie en de ervaring hebben wel een kans te krijgen om te bezinken. Iedereen kan een Persoonlijke Healing of Reconnection® ontvangen, onafhankelijk van welke leeftijd of gezondheidstoestand.  Tijdens een sessie ligt je in een ontspannen houding, met kleding aan, op een behandeltafel.

De duur van een sessie is 45 minuten dit is inclusief een kort voor- en nagesprek.

Link naar Youtube filmpje Eric Pearl: