Testimonials

Op basis van onze ervaring blijkt dat we 90% van de hulpzoekenden goed geholpen hebben met hun hulpvraag.

Ik ben zó blij dat ik kennis heb mogen maken met Arno en zijn Mindpower-methode.

Al lange tijd had ik last van een aantal chronische kwalen waar de specialisten in het ziekenhuis mij niet mee konden helpen. De behandelingen van Arno hebben daar boven verwachting veel verandering in gebracht. Zo ben ik – na 45 jaar! – eindelijk van die chronische oorontsteking af. De scepsis die ik van te voren had bleek onterecht. Ook mentaal ben ik beter in balans. Ik kan gerust zeggen dat de Mindpower-behandelingen mijn leven op een heel positieve manier hebben veranderd. En daar ben ik heel dankbaar voor. Dankjewel, Arno!

Esther Nagtegaal       

Copywriter | communicatie-doener | reclamevrouw | tekstschrijver | redacteur | Tilburgs-vertaoler | Schrijfmachinist

 

Arno is in staat om met de Mindpower MindLink bijzondere resultaten te bereiken en progressie te boeken.

Dat kan zowel op zakelijk gebied, privé of in de sport. Door blokkades weg te nemen en jezelf mentaal te herprogrammeren kun je jouw gewenste doel bereiken. En uit ervaring kan ik spreken dat dit bij mij op meerdere gebieden meer dan succesvol is geweest. Een unieke aanpak en methodiek (baanbrekend) die de komende jaren voor een steeds breder publiek bekend en vertrouwd zal worden. Tezamen met de unieke en krachtige sessies van Patricia een winnende combinatie!

Elmar van Deijck
Bedrijfskundig adviseur Metis, bedrijfsprocessen optimaliseren, MKB, strategie, Soccersystem, ISO, VCA

Tijdens mijn eerste kennismaking met Arno is hij de uitdaging aangegaan om mij zonder enige informatie vooraf te testen.

Met een zeer bijzonder resultaat. Hij haalde fysieke en mentale blokkades naar boven die enkel bij mijzelf bekend zijn. Jaren heb ik gelopen met ontstoken oren, een aandoening die ik al mijn hele leven heb. Sinds de behandeling is dat gewoon over. Samen met Patricia heeft hij mij geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze hebben mij geleerd op een andere manier tegen gebeurtenissen in het leven aan te kijken. Een pittig proces maar zeer de moeite waard. Kern boodschap: “Gebeurtenissen in het leven hebben een doel, wellicht een levensles, omarm ze en leer er mee omgaan”.

Pim Dusée
Business Consultant at LifeTec Group

Volledig sceptisch heb ik jullie benaderd vanwege bepaalde klachten die niet in het reguliere medische circuit konden worden opgelost.

Een paar maanden verder met enkele behandelingen bij Arno en 2 compleet andere sessies bij Patricia kan ik 100% zeggen dat ik weer helemaal de oude ben. Jullie hebben allebei je eigen specialisatie, maar ben er nog steeds niet achter hoe het nu precies allemaal werkt. Desalniettemin voor beide ALLE complimenten van mij, want wat jullie ook doen : HET WERKT !!
Niels Verheij
Niels Verheij Owner, Hotel Waalwijk Hotel Waalwijk ****

In korte tijd heeft Arno mij als coach ontzettend goed geholpen om wat blokkades weg te nemen, die ik in die tijd ondervond.

De therapie heeft me vele inzichten opgeleverd over mijn leven, de keuzes die ik maak en de omgeving waarin ik leef. Volgens zijn methoden (onder andere MindLink) leerde ik dat de mens en zijn onderbewuste altijd het beste weet wat goed en niet goed voor hem is. Daarnaast heb ik ook wat sessies bij Patricia gedaan, wat een zeer goede aanvulling bleek voor mij. Arno is erg vriendelijk en gaat doelgericht te werk. Het zal je veel goed doen, zolang je er maar voor open staat. Als je blokkades ondervindt op persoonlijk, spiritueel of professioneel gebied, dan kan ik je om bovenstaande redenen de therapie bij Arno (en Patricia) ten zeerste aanbevelen

Rosanna Denis
Master Student Molecular and Cellular Life Sciences at Utrecht University

In ongeveer 1,5 tot 2 jaar tijd heeft Arno mij op een zeer prettige manier gecoacht.

Niet alleen mijn zakelijke problemen werden aangepakt, maar ook mijn lichamelijke problemen werden behandeld door Arno en Patricia. Deze behandelingen liepen naast een medisch traject en ik heb echt het idee dat het elkaar versterkte en een oplossing biedt. Voor mijn zakelijke uitdagingen heb ik veel concrete tips gekregen die ik bij thuiskomst direct aan kon pakken, maar ook heeft het een hele positieve draai aan mijn bedrijf gegeven, waardoor ik in een positieve spiraal ben gekomen die zichzelf stand houdt! Dat is zeer fijn!
Mariska Hanegraaf
Wielerfotografie | Zakelijke fotografie | Zakelijke portretten | Reclamefotografie

Arno van den Meerakker is de afgelopen jaren een goede coach, wegwijzer en therapeut geweest.

Hij heeft mij een stap verder geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Arno is hierbij in staat om hulp te bieden bij het opheffen van mentale, emotionele en lichamelijke blokkades, vanuit de visie dat de mens in staat is tot zelfherstellend vermogen. Zowel op het gebied van voeding als later op het terrein van MindLink heeft dit geleid tot nieuwe inzichten, een nieuw leefpatroon als ook nieuwe stappen in mijn carriere. Stappen die zonder de hulp van Arno niet vanzelfsprekend zouden zijn gezet. Arno staat daarnaast open voor inbreng van nieuwe ideeën en weet dit om te zetten in het aanbieden van nieuwe dienstverlening, vertaald naar de specifieke klantbehoeften. Klantgerichtheid en de focus op de individuele wensen en behoeften zit hem in het bloed. Arno stelt zich hierbij bescheiden, maar doelgericht, op naar zijn klanten. En is daarmee een ideale coach voor diegenen die geloven in zelfontplooiing, ontwikkeling en het stellen en bereiken van persoonlijke (hoge) doelen. Zowel op het terrein van gezondheid als persoonlijke ontwikkeling (zakelijk en privé). Ik beveel om onder meer bovenvermelde redenen Arno van harte aan als coach, hulpverlener en mens, als je vitaal, gelukkig en succesvol wilt worden en (vooral) zijn…..

Gerard Timmermans
Owner bij Coherence Group

Onbewuste overtuigingen kunnen je succespad soms onnodige hobbels geven.

Als NLP trainer weet ik dat als geen ander en het is heerlijk om daar met Arno over te kunnen sparren. Met zijn mindpower health methode hoef je geen ingewikkeld traject in om resultaat te boeken. Mijn doel was om mijn onbewuste overtuigingen om te buigen en aan de slag te kunnen met mijn gezondheid. Dank Arno voor je hulp, inzichten en gezelligheid. Zo fijn dat ik nu eindelijk aan de slag kan gaan met de juiste focus!
Cindy Roelandt – Danklof
Trainer & Business Coach ✴ BeDrijfveer | voor ondernemers die van hun passie een succes willen maken

Ik heb Arno bij toevalligheid ontmoet en het bleek dat we dezelfde interesse hadden, namelijk het onderbewuste.

Arno nodigde me uit bij zijn praktijk en liet me zien hoeveel er mogelijk is. Hij is erg deskundig en weet precies wat hij vertelt. Door zijn behandeling heb ik ook gemerkt dat het naast interessant ook effectief is! De tijd na mijn bezoek bij Arno heb ik veel progressie geboekt op de blokkades die ik had. Het heeft me zeer veel geholpen op privé en zakelijk gebied. Ik kan het u aanraden om langst te gaan wanneer u merkt dat u een blokkade heeft op mentaal en/of spiritueel gebied

Robin Hoefnagel
Social media expert, fitnesstrainer en coach

Bekende Nederlander

“Al meer dan 25 jaar had ik last van mijn been.

Regen op komst? Ik kon het voorspellen… want dan had ik een altijd een enorme last van pijn in m’n linkerbeen. Soms kon ik zelfs niet eens meer autorijden. Ik heb jarenlang stad en land afgelopen om er vanaf te komen. Dokters, acupunctuur, maar niets hielp. Ik moest er maar mee leren leven was veelal de uitspraak.

Een zondagmiddag in oktober 2004, dat was de ommekeer. Ik kende Patricia (& Arno) al heel lang. Ik kreeg het met haar over mijn pijn en ze zei dat ze misschien die pijn bij me weg kon nemen. Ze heeft ter plekke een sessie bij me gedaan.

De volgende dag moest ik naar de Randstad. Het regende pijpenstelen. Ik dacht: dat wordt weer niks, echter wat bleek ik had helemaal geen pijn en dat na zoveel jaren… ongelooflijk. Denk erom, ik ben echt een heel nuchter mens. Maar dit vond ik wel heel bijzonder. Ik word soms nog behandeld en heb o.a. geleerd dat ik me niet te veel in moet laten met mensen die me negatieve energie bezorgen.

Daar blijk ik gevoelig voor te zijn en daar lag de oorzaak van de pijn. De behandeling heeft me veel rust gebracht en ik ben een heel ander mens geworden.”