Oorklachten behandelen bij volwassenen en kinderen

Oor gerelateerde klachten bij volwassenen en kinderen komt vaker voor dan we denken. Maar wat kun je er aan doen?

Je loopt misschien al jaren met dit soort klachten en je hebt het reguliere circuit al doorlopen. We horen dan ook vaak u moet er maar mee leren leven.

Het is raadzaam om dan eens verder te kijken wat de mogelijkheden zijn. Een bezoek aan onze praktijk kan inzicht geven hoe de klachten zo ontstaan zijn en wat er mogelijk aan te doen is. Alles in het leven draait om balans

Onze visie is door de achterliggende oorzaak van bijvoorbeeld oorklachten te behandelen dat de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

We kijken in onze praktijk waar de emotionele, mentale en fysieke onbalans hersteld kan worden. Ons lichaam bestaat uit miljarden cellen die in balans horen te zijn. Vaak zijn de cellen ontstoken door verkeerde voeding, emotionele stress of onbalans in de belangrijkste vetzuren zoals omega 6 en omega 3. Door zo veel mogelijk alles in balans te brengen zien we vaak dat men snel verandering ervaart.

Hieronder twee testimonials.

Ik ben zó blij dat ik kennis heb mogen maken met Arno en zijn Mindpower-methode.

Al lange tijd had ik last van een aantal chronische kwalen waar de specialisten in het ziekenhuis mij niet mee konden helpen. De behandelingen van Arno hebben daar boven verwachting veel verandering in gebracht. Zo ben ik – na 45 jaar! – eindelijk van die chronische oorontsteking af. De scepsis die ik van te voren had bleek onterecht. Ook mentaal ben ik beter in balans. Ik kan gerust zeggen dat de Mindpower-behandelingen mijn leven op een heel positieve manier hebben veranderd. En daar ben ik heel dankbaar voor. Dankjewel, Arno!

Esther Nagtegaal

Copywriter | communicatie-doener | reclamevrouw | tekstschrijver | redacteur | Tilburgs-vertaler | Schrijfmachinist

 

Tijdens mijn eerste kennismaking met Arno is hij de uitdaging aangegaan om mij zonder enige informatie vooraf te testen.

Met een zeer bijzonder resultaat. Hij haalde fysieke en mentale blokkades naar boven die enkel bij mijzelf bekend zijn. Jaren heb ik gelopen met ontstoken oren, een aandoening die ik al mijn hele leven heb. Sinds de behandeling is dat gewoon over. Samen met Patricia heeft hij mij geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze hebben mij geleerd op een andere manier tegen gebeurtenissen in het leven aan te kijken. Een pittig proces maar zeer de moeite waard. Kern boodschap: “Gebeurtenissen in het leven hebben een doel, wellicht een levensles, omarm ze en leer er mee omgaan”.

Pim Dusée

Business Consultant at LifeTec Group

Meer testimonials lezen op https://www.praktijkmeerakker.nl/testimonials/

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak snel een afspraak en we gaan samen kijken of deze aanpak voor jou geschikt is.